Didriksons er din garanti og støtte på rejserne

Didriksons tøj gør rejsen bedre (foto eventyrsport.dk)

Didriksons tøj gør rejsen bedre (foto eventyrsport.dk)

Didriksons er garanti for kvalitet, slidstyrke og effektivitet. Med varer fra Didriksons, får du en garanti for, at dit produkt beskytter dig på hele din rejse

Er du typen, der godt kan lide at stå på skiferier eller tage på vandreture? Kan du godt lide at nyde naturens friheder, og gider du ikke tage dig af, hvorvidt dit tøj kan beskytte dig. Didriksons har i lang tid produceret tøj, der har beskytter vandrere, entusiaster og professionelle i alt slags klima. Til den, der elsker at være udendørs, er Didriksons et must have. Med Didriksons får du tøj, der bevæger sig med dig. Tøj, der giver dig energi til at yde og nyde mere. Tøj der beskytter dig fra elementer som sne, regn, kulde og blæst. Du vil få en stålkappe over dig, når du ifører dig i Didriksons.

Merinouldens naturlige varmeisolering

Der findes alt fra varmebeskyttende tøj, der er merinouldsisoleret. Det betyder, at tøjet er isoleret i det fineste uld, der er at finde. Merinould har unikke kvaliteter. Merinouldens kvaliteter er, at den isolerer og beskytter mod alle udefrakommende elementer som for eksempel kulde og blæst. Indvendigt er der en sund og naturlig temperatur. Uanset temperaturudsving kan du være sikker på, at der under trøjen og tøjet er en rigtig temperatur. Merinould er derudover også antibakterielt. Det vil sige, at det er selvrensende, og at det naturligt afviser lugte og svedgener. Det betyder, at du kan bruge tøjet i flere dage i træk uden at skulle skift for at vaske. Det er økonomisk og gavnligt for miljøet.

Stort udvalg af forskellige varer

Didriksons sælger også mere andet. Der er softshell- shell-jakker til skiløberen og til vandreren. Der er støvler, handsker og huer. Samt meget andet udstyr til hele turen derud og hjem igen.

Find Didriksons produkter hos eventyrsport

Læs om flere smarte jakker her:

En jakke fra the north face er slidstærk og varmende

Det moderne naturmenneske ifører sig en Fjällräven jakke

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *