En jakke fra the north face er slidstærk og varmende

Din jakke fra The North Face holder dig varm og holder længe(foto eventyrsport.dk)

Din jakke fra The North Face holder dig varm og holder længe(foto eventyrsport.dk)

Vil du have dig en jakke fra the north face? Hvorfor ikke. Man kan være sikker på at have sin en slidstærk og rar jakke, når den er fra the north face. Når du køber dig en jakke, vil du også gerne være sikker på, at den holder. Det nytter ikke noget at købe en jakke, der er duelig i et par måneder. Nogle gange går jakker simpelthen alt for nemt i stykker. Det kan være, det er lynlåsen, huller i foret eller ærmet der ryger af. Det er simpelthen for dårligt. Men med en jakke fra the north face kan du stole på, at det ikke kommer til at ske. The north face laver dunjakker, softshell-jakker og shelljakker. Der er noget for enhver smag, og du kan være sikker på, at din jakke fra the north face kommer til at holde dig varm hele vinteren.

En dunjakke fra the north face holder

Hvis det er rigtig koldt og klart er en dunjakke fra the north face en god ide. Hvorfor? Fordi dunjakker bare holder i intens kulde. Såvel polarforskerne klæder sig også i dunjakker. Det beviser bare deres funktionalitet i selv de strideste forhold. En dunjakke vil også komme til at varme dig her i Danmark eller på skiferier, hvis du skal så langt. Men pas på med at bære den, når det er fugtigt eller regner. Der er nemlig den bagside ved dunjakker, at de nemt klapper sammen under fugt. Det vil sige, at dunene inde i jakken samler sig. Det er ærgerligt, for så kommer de ikke til at varme og dermed er jakken ubrugelig.

Soft-shell er også en mulighed

Derfor er det bedre i fugtig vejr at bruge lidt en shell-jakke, der er vandafvisende. Måske er de ikke ligeså varmeisolerende, men de beskytter imod regn, og du kan altid iføre dig en ekstra trøje underneden.

Se mere om The North Face jakke her

Få mere inspiration til jakker her:

Det moderne naturmenneske ifører sig en Fjällräven jakke

Vælg en sommerjakke, der kan kombineres med alt

Find smarte og vindtætte sommerjakker nu

Share

2 thoughts on “En jakke fra the north face er slidstærk og varmende

  1. Pingback: Didriksons er din garanti og støtte på rejserne

  2. Pingback: North Face tasker vil alle dage være populære

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *