En rygsæk er dit hjem, når du er på farten

Med rygsækken er du ikke helt væk (foto eventyrsport.dk)

Med rygsækken er du ikke helt væk (foto eventyrsport.dk)

Om du så bare skal ud at gå en kort tur, eller hvis turen er af flere dages varighed – med en god rygsæk har du plads til det hele. Vand og madpakke, plaster, den tykke trøje til når solen begynder at gå ned eller måske badehåndklædet, når turen går til stranden. Er der tjek på udstyret, så kan turen fortsætte til det er de ømme ben, der vil hjemad.

En god rygsæk aflaster din krop, så du bærer vægten af dine ting så korrekt som muligt. Ved at spænde rygsækken over bryst og hofte, vil du mærke, at det er de stærkeste dele af din krop, der tager det meste af vægten. Du bliver mindre øm, når rygsækken bæres af hofter og lår, end hvis det alene var op til ryg og skuldre at løfte . Ømme skuldre kan ødelægge enhver god tur, når først den sætter sig som en gedigen omgang spændingshovedpine.

På trekkingturen er en god rygsæk et must

Der er masser af steder i verden, man kan trekke. Trekking betyder ”fodtur”, og det lyder jo meget hyggeligt, men nogle trekkingruter kan være meget krævende. Hvis dit næste store eventyr udspiller sig i Nepal, kan du forvente dig en pæn stigning, der grænser til bjergklatring, og så er det ikke længere nok bare at sætte den ene fod foran den anden.

På en længere og mere krævende tur bliver det ekstra vigtigt at kunne have nok udstyr med. Med den rette rygsæk er du en stor del af vejen i forberedelserne af en vellykket tur. Rygsækken kan rumme alt det, du vil få brug for, og på grund af de taktisk placerede remme, kan du næsten ikke mærke, at du, som en anden snegl, bærer hele dit hus på ryggen.

Til den lange og til den korte tur – se et stort udvalg af rygsække her

Share

2 thoughts on “En rygsæk er dit hjem, når du er på farten

  1. Pingback: Vandrerygsække gør naturen endnu smukkere

  2. Pingback: Få en smart og god damerygsæk til hverdagsbrug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *