Få inspiration til sommerens lækre sandaler

Lækre damesandaler (foto eventyrsport.dk)

Lækre sommersandaler (foto: eventyrsport.dk)

Sommeren titter frem bags hvide skyer og rundt omkring i bede og haver. Det begynder at dufte sødt, når træerne springer ud og alle bliver lidt lettere i sindet, for solen giver dejligt lys over hele landet. Når sommeren kommer, så kommer sommer sandal tiden også. Der findes et utal af lækre sandaler og sommersko. Her er samlet lidt inspiration til dig, der godt kan lide den aktive livsstil, hvor du kommer ud og virkelig mærker sommeren. Det er altså ikke pusse-nusse pæne og yndige dame og mande fodtøj, der bliver gennemgået her, men i stedet god, sund kvalitet – selvfølgelig også med fokus på det gode, smarte og lækre design.

Sandaler til hverdag og vandreferie

En god aktiv hverdagssandaler er en sandal med en relativ tynd sål, men stadig med en god bund, der tager stød og giver foden en god komfort. Du får dem med tynd velcro-lukning til kvinder og i ofte en lidt mere robust version til mænd. Hverdagssandaler kan komme i mange varianter og det er i virkeligheden op til dig, hvilken type du bedst kan lide, men mange vælge altså denne version, der er praktisk, men stadig ikke skriger af fodformet 70-eccosko. Dansk og nordisk fodtøj design er nemlig kommer så langt, at god kvalitet og komfort ikke nødvendigvis rimer på noget tudegrimt og klodset.

Skal du bruge et par sandaler til den helt store vandreferie, så anbefales et par mere robust sandaler. Du kan eksempelvis vælge nogen med en tykkere sål, der sikrer dig, at du kan stå fast i alle typer terræn og mange vælger også en model, der er mere lukket til.

Du finder lækre vandre og hverdags sandaler mange steder og særligt på nettet er der gode tilbud at hente.

Klik for eksempel forbi Eventyrsports hjemmeside. De har mange gode sandaler

Der er flere gode sandaler at finde her:

Med sommersandaler damer holder du dig kølig, selv i den værste hedebølge

Sandaler til piger skal være flotte og praktiske

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *