Fjällräven – meget mere end den populære taske i fine farver

Fjällräven laver også fantastiske jakker (foto eventyrsport.dk)

Fjällräven laver også fantastiske jakker (foto eventyrsport.dk)

Du kender med garanti mærket Fjällräven og har set det utallige steder i gadebilledet. Mærket er nemlig topmoderne igen. Særligt de fine rygsække, man kan få i utallige farver, er populære blandt især unge. Derudover er rygsækken kommet i en ministørrelse, som mange forældre bruger som deres børns taske – fx i børnehaven eller dagplejen. Den har en perfekt størrelse til et lille barns ryg, og de mange farvemuligheder vil helt sikkert også falde i god jord.

Mærket er dog meget mere end den kendte taske med det karakteristiske ræv-logo. Fjällräven er nemlig leveringsdygtig i langt mere end tasker – interesseret i at vide hvad? Læs videre.

Fjällräven til udendørsmennesket

Hvis du er vild med udeliv og hellere vil på aktiv ferie end daseferie, bør du se nærmere på Fjällräven. Mærket laver nemlig alt, du overhovedet kan forestille dig, der gør udendørsliv mere praktisk – men også smartere at se på. Således kan du få lækre jakker, strikke, huer, bukser og bælter. Og selvfølgelig en hel masse forskellige tasker alt efter dine planer.

Find Fjällräven hos www.eventyrsport.dk

Fjällräven er nemlig rigtig gode til at ramme tidens tendenser i deres tøj. Flere bruger det derfor også i det daglige – og ikke kun, når de skal på udflugt. Tøjet er nemlig pænt og moderne og samtidig i rigtig god kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

Kendetegnende for tøjets farver er, at det alt sammen er farver, du vil kunne finde i naturen. Forskellige nuancer blå, grøn, brun, hvid, rød, gul og så videre. Rigtig pænt og helt i tråd med den nordiske tidsånd, der siger, at jo naturligere, jo bedre. Den storslåede nordiske natur skal med andre ord kunne ses i vores påklædnings farver.

Hvis du stadig ikke er helt overbevist og mener, at Fjällräven kun er for naturfreaks, bør du kigge forbi en forhandler og se, hvor lækkert og topmoderne mærkets tøj i virkeligheden er.

Læs mere om fjällräven telte her

Gå til fjällrävens egen hjemmeside her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *