Fjällräven – tag et godt kvalitets telt med på teltturen

Der findes telte til forskellige behov (foto eventyrsport.dk)

Der findes telte til forskellige behov (foto eventyrsport.dk)

Når sommeren kommer, er der mange, der tager af sted på en ferie. Nogle nyder at tage på chartertur og dase ved en pool, spise god mad og bare slappe helt af med en god bog. Andre vil hellere i sommerhus ved vandet med familie og venner, hvor man kan gå lange ture ved stranden, spille badminton i haven og lave bål og bage snobrød over om aftenen. Nogle tager på en aktiv sportsferie, hvor den skal stå på løb, fitness eller cykling hele ugen. Og nogle kan lide at tage på telt tur, hvor der skal spilles spil og laves mad på grillen om aftenen. Er I nogle af dem, der skal af sted på telt tur? Så får I her en række gode råd til, hvilken type telt I skal have med jer.

Vælg et lækkert kvalitets telt fra Fjällräven

Et godt telt er meget vigtigt for, at en telt tur bliver en succes. For der er ikke noget værre, end  at ens ”hjem”, som et telt jo er på sådan en tur, ikke fungerer optimalt. Derfor får I her en række gode råd til, hvad I skal kigge ekstra godt efter, når I skal ud og se på et telt til turen.

Først og fremmest skal teltet være praktisk at sætte op og tage ned igen. Det er ikke noget værre end at skulle bruge enormt lang tid på at sætte det op og skille det ad igen. Herefter er det vigtigt, at teltet er 100 % vandtæt. Hvis I er på teltferie i Danmark kan vejret jo være en ukendt faktor, og der kan både være dage med meget sol og tørt vejr, men der kan altså også være dage med masser af regnbyger og tordenvejr. Derfor skal I sikre jer, at teltet kan holde vand ude.

Sidst men ikke mindst er det en god ide at få et telt af en god kvalitet.. Tingene skal bare virke på sådan en tur, og så er det måske bedre at betale lidt ekstra for teltet i første omgang, hvis det så kan holde i lang tid. Mærket Fjällräven laver nogle lækre kvalitets telte.

Find ting fra Fjällräven her

Share

3 thoughts on “Fjällräven – tag et godt kvalitets telt med på teltturen

  1. Pingback: Fjällräven – meget mere end den populære taske i fine farver

  2. Pingback: Med letvægtstelte bliver turen en tand mere lige til

  3. Pingback: Med en Fjällräven jakke børn kan dit barn holde varmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *