Frakker skal være lange og løse i år

Følger du frakkemoden? (foto gundtoft.dk)

Følger du frakkemoden? (foto gundtoft.dk)

Vi lever i et land, hvor nedbør desværre forekommer hyppigt, og vejret kan være ganske uregelmæssigt på sine drilske dage. På de skæve årstider mellem sommer og vinter bliver regnen tilmed ofte suppleret af en masse blæst fra havet, og derfor er det altid rart med en dejlig frakke. Frakken er en dejlig beklædningsgenstand, der både kan bæres på en casual hverdag, men også kan iføres til finere brug. Frakkerne kan både være korte og lange, men i år er det mægtig moderne med lange og løse frakker. Den skal gerne stoppe lige over knæene. Sommertøjet er fyldt med varme farver, men frakken skal stadig være afdæmpet og stilren. Mørkeblå, sort, brun eller sand er sikre vindere, og disse frakker kan kombineres med det meste tøj.

Frakker kan kombineres med hele garderoben

Frakken kan kombineres med hele din garderobe, hvilket gør den optimal. Du kan hive en frakke uden på skjorten, hvis du skal være til fint bro, men du kan også sagtens kombinere frakken med afslappede kondisko og kasket. Det er faktisk vældig moderne at inddrage klassisk beklædning i din streetwear-garderobe, og du vil fremstå yngre og mere modig på denne måde.

Er du ikke til den løse åbenstående frakke, så findes der masser af figursyede frakker, der fremhæver dine fine og feminine former. Find en frakke med fine farvede knapper i træ, da denne lille detalje vil være den, der sætter prikken over i’et og gør dit overtøj til noget særligt.

Find frakker her

Share

1 thought on “Frakker skal være lange og løse i år

  1. Pingback: Ved at have de rigtige vinter frakker bliver vinterkulden en bagatel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *