Gå sensommeren i møde med lækre damejakker

En fin jakke er påkrævet nu hvor temperaturerne begynder at falde (foto gundtoft.dk)

En fin jakke er påkrævet nu hvor temperaturerne begynder at falde (foto gundtoft.dk)

Man vænner sig hurtigt til sommerens varme og smider alle bekymringer om kulde væk. Den praktiske påklædning behøver man ikke skænke for mange tanker, for nu handler det bare om at nyde den danske sommer og hoppe i en let kjole. Ud og vise verden de brune sommerstænger.

Desværre kan sommeren gå lige så hurtigt som den kom, men det er garderoben ikke ked af. Nu er det blot tid til at udvide, og en damejakke er altid en sikker gevinst. Den danske sensommer kan nemlig være en lige så smuk og skøn oplevelse som den hede sommer. Det kræver bare, at man lægger lidt flere tanker i påklædning. En let og smart jakke er vejen frem. Så kan du bare trække i den, når aftentimerne begynder at blive kølige.

Damejakker der både luner og pynter på sensommerlooket

Den korte jakke er en meget populær model, og den kan fås i snart alle farver. Brug den uden på sommerkjolen eller sammen med et par jeans. Den kan også sagtens bruges sammen med både nederdel og shorts.

Løst hår ud over en lækker denimjakke er en klassiker, men måske har du mere lyst til at lege med en farvet jakke i et andet og lækkert materiale. Solgul eller blå som himmelen, det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Og når du nu leger med form og farve på jakken, hvorfor så ikke gøre det samme med dit hår. Sensommer er tid til lækre fletninger, og det kan betale sig at lege med udtrykket. Prøv dig ad med den franske model, sildebenet eller måske en hollandsk? Man skal være lidt fingernem, men man kommer hurtigt efter det, når først man har teknikken. Som prikken over i’et kan fletningen pyntes med nogle af de mange blomster, som sensommeren er så rig af. Så har du pludselig skabt et sensommer-look, som der vil blive kigget langt efter, når du går gennem gaderne i aftensolen.

Se et stort udvalg af lækre damejakker her

Share

2 thoughts on “Gå sensommeren i møde med lækre damejakker

  1. Pingback: Det moderne naturmenneske ifører sig en Fjällräven jakke

  2. Pingback: Vinterjakker til hele familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *