Gode kvalitetsprodukter til friluftsfolket

Fjällräven har alt indenfor udeverden (foto eventyrsport.dk)

Fjällräven har alt indenfor udeverden (foto eventyrsport.dk)

Hvis fuglesang også er din yndlingsmusik. Hvis du synes, en frisk tur i skoven er den bedste måde at stresse af på. Og hvis du langt hellere vil mountainbike i bjergene end at dovne den på en turiststrand. Ja, så er du nok friluftsmenneske med stort F. Derfor ved du også, hvor vigtigt det er med en god og fleksibel påklædning. Fjällräven kombinerer gode materiale med et rigtig flot design, så du både kan være velklædt og samtidig føle dig tilpas –også i naturen.

Du behøver dog ikke være kendt som det største udemenneske, for at handle Fjällräven. En af de lækre parkajakker kan også bare være din redning på en varm vinter. Men Fjällräven er lidt af en darling for friluftsfolket. Du kan iklæde dig Fjällräven fra top til tå og uden tvivl føle dig tilpas samtidig med, at alle produkterne er opdateret på alle nye tendenser inden for smarte løsninger og gode detaljer.

Nyd naturen og vær godt beredt

Friluftslivet er gået hen og blevet ganske populært. Danskerne er glade for naturen og er glade for, at have deres børn med ude i skovene og på strandene. En frisk forårsdag er også smuk i en ny udsprungen bøgeskov og på en efterårsdag med strid vind er Vesterhavet et smukt og dragende syn. Dog kun hvis man husker den varme jakke.

Fjällräven har siden starten for over 50 år siden været målrettede. De ville udvikle lækre produkter, der kan gøre det lettere for folk at nyde naturen helt optimalt. Du finder derfor produkter lavet i materialer som FlexAble™, der er et tyndt, strækbart og ekstremt hurtigttørrende materiale.

Se produkter fra Fjällräven her: www.eventyrsport.dk/maerker/fjallraven.html

Gå til Fjällrävens egen hjemmeside her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *