Hestra – så er det bogstaveligt talt som hånd i handske

Unbdgå forfrosne hænder med Hestra handsker (foto eventyrsport.dk)

Unbdgå forfrosne hænder med Hestra handsker (foto eventyrsport.dk)

Handsker er en uundværlig beskyttelse mod vinterens hårdhed. Det er ikke alle, der tænker over, at de skal dække deres hænder til, før de virkelig fryser om dem, og det er synd. Huden kæmper en hård kamp mod frosten, der tærer på fedt og energi. Nogle mennesker reagerer voldsomt ved at få eksem på hænderne, mens andre bare får meget tørre hænder. Og når først skaden er sket, kan det tage noget tid for hænderne at genvinde deres styrke.

En god handske er derfor, hvad du har brug for, og hos Hestra har man klædt hænder på siden 1930’erne. Om du så skal have nye handsker til skiferien, eller om du leder efter det perfekte par forede læderhandsker. Ja selv cykelhandsker indgår i repertoiret, der har kærligheden til det gode håndværk i centrum for det hele. Læder, uld og andre materialer indgår i produktionen på Hestras egen fabrik.

Tredje generation er i dag i spidsen for handskerne fra Hestra

Der findes altid en altoverskyggende stolthed, når en virksomhed er familieejet, og når det endda er tredje led, der har taget over, så må det være fordi en familie er skabt til handsker. Hestra er opkaldt efter den by, hvor hovedkvarteret for virksomheden ligger, og det giver virksomheden en dejlig lokal lune. Det er heller ikke helt forkert, for i Hestra vil man gerne kunne overskue sin produktion i alle led.

Men det er også betroede medarbejdere der står for tilblivelsen af handskerne fra indkøb af materialer til kontrol af produktion og afprøvning af produkter. De skal nemlig kunne stå inde for alt, der bliver sendt ud af fabrikken, så kunderne kan modtage de dejligste handsker til deres vinterkolde hænder. Bogstaveligt talt hånd i handske.

Se et stort udvalg af produkter fra Hestra hos Eventyrsport

Share

1 thought on “Hestra – så er det bogstaveligt talt som hånd i handske

  1. Pingback: Overtøj og børn skal være bedste venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *