Luftmadrasser er campingturens himmelsenge

Få en fantastisk nattesøvn med en luftmadras (foto eventyrsport.dk)

Få en fantastisk nattesøvn med en luftmadras (foto eventyrsport.dk)

Sommeren er over Danmark, og det er sæson for camping. Massevis af danske familier pakker hjemmet ned og tager ud i den fri natur. I et par dage er husets solide murstensvægge skiftet ud med teltdugen, men man skal heller ikke være bekymret for at fryse i de lune sommernætter. Til gengæld kan man skænke sin nattesøvn en bekymret tanke eller to, når natten skal tilbringes med et begrænset underlag mellem ens ryg og den hårde jord.

Flere og flere vælger at investere i en luftmadras, der uden tvivl løfter niveauet for komfort. Og hvis man ikke vil blæse lungerne ud, når madrassen skal fyldes, kan man pakke bilen med en praktisk pumpe. Denne behøver ikke engang være mekanisk, men kan nemt styres ved hjælp af foden. Så skal du bare træde til, mens du ser din madras hæve sig fra jorden.

 

Madrasser der holder på luften

Næste alle familier har deres egen hylende morsomme historie om, hvordan luften gik ud af madrassen, da man mindst ventede det. Man lå ellers så godt, da man faldt i søvn, men da man vågnede med en sten i ryggen, vidste man, at der var noget galt. Ingen blev vækket af den ondskabsfulde pibelyd, der ellers afslørede, at luften var ved at fise ud af madrassen. Det, du vågner på, er blot et sølle og fladt hylster. Og du synes ellers, at du satte proppen ordentligt i.

De fleste luftmadrasser er i dag sikret ekstra godt mod udslip, og du skal heller ikke bekymre dig om, at der går hul på madrassen, der er lavet af et slidstærkt materiale. Du skal bare pumpe løs og sætte proppen rigtig godt i, og så kan du godt regne med at få en paradisisk nattesøvn på en primitiv himmelseng.

Her kan du se et stort udvalg af luftmadrasser

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *