På en uforglemmelig campingtur skal der et godt telt til

En camping tur uden telt er også uforglemmelig, men den er tilgengæld ikke sjov (foto eventyrspor.dk)

En camping tur uden telt er også uforglemmelig, men den er tilgengæld ikke sjov (foto eventyrspor.dk)

Hvis du vil holde en ferie med familien, som du er sikker på, at ingen af jer vil glemme, og som I til og med vil huske, som en af de bedste ferier nogensinde, så tag på campingferie. Nogen tager af sted i autocamper eller med en campingvogn spændt fast bag på bilen, men I kan sagtens få en dejlig tur, selvom I ikke har noget af alt dette mere tekniske og dyre udstyr. Med et telt kan I endda komme rigtig langt. Der findes for eksempel mange steder, hvor det er lovligt at slå telt op, men hvor jeres køretøjer slet ikke kan komme frem.

Og børn elsker campingture. Måske hænger det sammen med, at familien virkelig er sammen, og gør alting i fællesskab. Den opmærksomhed, som ungerne godt kan savne fra forældrene i en hektisk hverdag, er nu frit tilgængelig. Væk er alle de daglige bekymringer om at nå i skole og på arbejde til tiden, madpakker, der skal smøres og tænder, der skal børstes. På campingturen gælder der ingen regler, og her kan I bare koble helt fra og bruge jeres tid på alt det, der er vigtigere end mødetider, leverpostejsmadder og tandbørstning.

Det kan godt kræve flere hænder at skulle slå et telt op

Det afhænger selvfølgelig meget af teltets størrelse, men hvis I har gang i et stort telt med højt til loftet, så bliver det svært at slå det op alene. Involver børnene, for de vil helt sikkert synes, at det er sjovt og hyggeligt at lave noget sammen på den måde. Lad dem stikke teltpløkker i jorden eller sætte teltstængerne sammen. De vil være glade og stolte, fordi de fik lov til at hjælpe.

Andre sjove aktiviteter for børn kunne være bold- eller kortspil, men de kan også gå til hånde med madlavningen. Igen kombineres de huslige pligter med sjov og ballade, og så bliver det rigtig fedt at bidrage. Hvis I tænder bål, kan børnene bage snobrød, som de fylder med ketchup eller syltetøj.

Find et telt her hos eventyrsport.dk

Se hvad du skal være opmærksom på når du køber telte

Share

1 thought on “På en uforglemmelig campingtur skal der et godt telt til

  1. Pingback: Gør din naturoplevelse til et eventyr med et tunneltelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *