Regntøj til børn – gør det sjovt at lege ude

Giv dine børn godt regntøj, så de kan lege i timevis (foto eventyrsport.dk)

Giv dine børn godt regntøj, så de kan lege i timevis (foto eventyrsport.dk)

Børn synes vist altid, det er sjovt at hoppe i vandpytter. Til gengæld synes de ikke, det er særlig sjovt at være syge. Med et godt sæt regntøj får børnene 2 i 1. De kan plaske i vandpytter uden at blive våde – de ender ikke syge og dårlige i sengen.

Regntøj til børn skal først og fremmest passe dem. Det er træls, hvis ærmerne er for lange, benene for korte eller den er for stram om maven. Børn skal have god bevægelighed, så de kan boltre sig så frit, de har lyst. Uden at blive våde.

Regntøj er et smart alternativ til flyverdragten

Om vinteren er det smart at stoppe ungen i en heldragt, der ikke skiller på midten. Så undgår man sne i underbukserne og hold vind op under blusen. Alligevel er det af og til smart, at man kan tage bukserne af, hvis det er for varmt. Regntøj et er godt alternativ for børn. Sættene kan købes løse, så de kan have en tyk trøje underneden, men samtidig også holde sig tørre. På den måde er det let at smide et lag, hvis det bliver for varmt.

Regntøj til børn er faktisk rigtig godt året rundt. Det passer til en gåtur i dansk sommervejr, og det passer til en kold efterårsdag i vuggestuen, børnehaven eller SFO’en.

Samtidig er markedet for regntøj efterhånden et rent slaraffenland. Det kommer både i pige- og drengefarver, med dekorationer og helt simpelt. Det gør det let at vælge det helt særlige til den lille nye pige, og dem i det simple design gør det nemt at pakke det ned og gemme til den næste i rækken.

I et godt sæt regntøj til dit barn er der garanteret masser af plads til leg i alt slags vejr.

Klik her og se udvalget af regntøj til børn

Share

2 thoughts on “Regntøj til børn – gør det sjovt at lege ude

  1. Pingback: Sæt jagten ind på en billig flyverdragt til legende børn

  2. Pingback: Regntøj til børn – et nødvendigt gode at investere i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *