Sæt jagten ind på en billig flyverdragt til legende børn

En flyverdragt er perfekt overtøj til børnene (foto eventyrspor.dk)

En flyverdragt er perfekt overtøj til børnene (foto eventyrspor.dk)

Sommeren er netop i dag blevet afblæst. Som i, at vi ikke skal forvente os mere sommer for i år, fordi efteråret tager over allerede fra næste uge af – og tilmed med alt, hvad den sæson kan indebære. Det værende regn, storm og en temperatur, der er langt koldere, end hvad vi har været vant til. Derfor er det bare om at finde de varme gevandter frem.

Nu vil nogen måske indse, at ungerne ikke længere har nogen varm påklædning. Måske er den slidt op, blevet væk i børnehaven – eller måske er dit barn bare vokset ud af sit overtøj. Det betyder, at du skal have fat i noget nyt – og jo hurtigere, jo bedre. Lige om lidt indser alle andre forældre nemlig også, at de ikke har tøj til ungerne, og når først dét sker, bliver forretningerne plyndret for lækkert overtøj. Derfor skal du ud inden alle andre.

Billig flyverdragt til ungerne

Overtøj til børn kan hurtigt gå hen og blive en halvdyr fornøjelse. Først og fremmest, fordi det bliver brugt rigtig meget i børnehaven og skolen, hvor det bliver udsat for al slags vejr og alle slags lege. Og sådan skal det være – børn skal ikke have tøj, de ikke må lege i. Dernæst er overtøj en dyr fornøjelse, fordi børnene lynhurtigt vokser ud af det og skal have nyt.

Derfor er den smarteste og mest økonomiske løsning at købe en billig flyverdragt. På den måde er det nemlig ikke så ærgerligt, hvis du hurtigt er nødt til at sige farvel til den igen. Og der findes faktisk rigtig gode flyverdragter, der samtidig er i en rigtig god kvalitet, se de kan tåle det meste og smides i vaskemaskinen på lige fod med alt andet overtøj. På den måde er hverken du eller dit barn hæmmet af al den leg, som efteråret unægtelig byder på.

Find en billig flyverdragt her: http://www.eventyrsport.dk/born/overtoj.html

Læs om hvor regntøj kan være et godt alternativ til flyverdragten

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *