Teva Tirra – feminine outdoor-sandaler til alle formål

teva tirra sandaler (foto: eventyrsport.dk)

Sandaler kan have mange formål og anvendelser. Men én ting er sikkert. De er bare skide gode om sommeren. De er den længe ventede mulighed for at kunne lufte sine fødder hver dag og få dem ud i virkeligheden, hvor de hører til. Teva Tirra er et par sandaler, som giver mulighed for at beholde det lækre eksklusive look af sandaler med tynde remme, samtidig med at støtte og komfort er i top.

Du kender det helt sikkert, at så snart der bliver sommer kommer dine fødder til at lugte så grimt, at du ikke kan være i rum med dine egne sko eller fødder. Det kan være rigtig pinefuldt. Med et par sandaler, som tillader at du bruger dem til et hvert formål kan de ubehageligheder være en saga blot. Teva Tirra er en sandal til kvinder, som sørger for optimal lufttilstrømning til dine fødder. På den måde holdes dine fødder fri for sved og lugtgener.

Ikke nok med at Teva Tirra holder dine fødder tørre og lugtfrie ved hjælp af den naturlige luftgennemstrømning. De tilbyder også en helt speciel fodseng udført i microfiber. Ud over at tilbyde optimal komfort for din fod, så virker fodsengen også antibakteriel, så du undgår ubehagelige lugtgener ved at gå for meget i sandaler i varmt vejr.

Teva Tirra er en topmoderne sandal

Når du går med Teva Tirra vil du hurtigt mærke hvordan de er anderledes end andre sandaler. I modsætning til mange andre sandaler, så er komforten sikret, ved at alle stropper er foret med neopren, så du mindsker risikoen for at sandalerne gnaver og giver ubehagelige sår oven på fødderne. Samtidig er neoprenforingen også med til at sikre at du kan lukke sandalen sikkert, så foden bliver hvor den skal, i al den tid du har sandalerne på.

I og med at Teva Tirra er en rigtig outdoor-sandal til kvinder, så er der naturligvis også lagt stor vægt på at udvikle en sål, der holder dig fast, når du begiver dig ud på eventyr i sandaler. På den måde er du sikret, at du ikke skrider nogen steder, når fodfæstet er allermest kritisk.

Find Teva Tirra i flere farver på www.eventyrsport.dk

Find flere tilbud på sandaler her:

Klap med på sandaler børn tilbud

Ecco sandaler dame – gå sommeren i møde i elegante sandaler

Share

1 thought on “Teva Tirra – feminine outdoor-sandaler til alle formål

  1. Pingback: Sandaler til piger skal være flotte og praktiske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *