Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Baby Travl Bord Montessori Grundlæggende Færdigheder Aktivitet Bord Lære at Klæde Pædagogisk Læring Legetøj

kr106.01 kr73.12
  • Certificering: Kina er certificeret (3C)
  • Model-Nummer: Baby Travl Bord Lære at Påklædning
  • Aldersgruppe: 5-7 År
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Advarsel: ingen ild
  • Tema: Sport

Nyhed

- +

Materiale: Strømmer Klud

Størrelse: ca.30x25.5cm/11.81x10.04in

Farve: Som de viste billeder

Antal: 1 Stk

Funktioner:

Blødt materiale - Lavet af blød strømmer klud, let og transportabel.Travlt bestyrelser er fleksibel og har ingen hårde hjørner.Great for at rejse med bil eller med fly.

Kvalitet pædagogisk legetøj - Læring legetøj giver børn mulighed for at praktisere denne viden og tilpasse sig til tempoet i udviklingen til at lære færdigheder.Montessori inspireret børn er optaget planker til at fremme hands-on læring, grundlæggende færdigheder og fin motoriske udvikling.

Flere færdigheder - Lynlås, snørebånd, knapper, osv.Forskellige spænder, bånd og knapper, aktivitet bord efterligner den virkelige verden udfordringer, så børn lærer praktiske færdigheder, mens du spiller.

Den bedste gave til små børn - aktivitet bord er den perfekte gave for 1-6 årige børn.Ud over at hjælpe børn med at mestre de væsentlige motoriske færdigheder, den travle bord giver en sanseoplevelse, der passer til alle niveauer af udvikling.

Bærbar til at bære - Spiller på en travl træ-bestyrelsen vil give dig mulighed for at holde kontakten med din baby.Med bøjler og stropper, det er meget bekvemt for dit barn at bære rundt på.På samme tid, dette er en tidlig udvikling af legetøj.Det fremmer grundlæggende hands-on læring, færdigheder og fin motoriske udvikling.

Baby Travl Bord Montessori Grundlæggende Færdigheder Aktivitet Bestyrelsen kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet

Tags: eva hånd, kvinder forretning, stor aktivitet bestyrelsen, bord spil dygtighed, g skill headset, færdighed toy, sparke fodbold, visdom box, forretning ting, drenge aktivitet bestyrelsen

Relaterede varer