Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Shadow nanoflex undersaddle pickup 1 stykke nanoflex piezo-pickup line for esonic pickupper solf nanoflex afhentning gratis fragt

kr275.10
 • tilstand: 100% Brand Nye
 • Type: Afhentning
 • Navn: skygge
 • Mærke: KSG
 • dette link er til at sælge afhentning kun: sælge afhentning kun, ikke indeholder nogen EQ
 • Oprindelse: DE(Oprindelse)
 • BRUGT FOR: shadow pickupper
 • oprindelsessted: Tyskland
 • Model-Nummer: nanoflex
 • farve: det samme som vis billeder
 • Stik Type: EU Stik

Nyhed

- +

Velkommen til Kina Guitar Fabrik

vi leverer engros-og detail, kvalitet er fremragende, og den pris er lavere!

Billeder af min feedbacks:

Firma Profil om OS:

Min fabrik er placeret i Weifang, Kina, der har specialiseret sig i manufactureing( buildiing) og eksport af alle former for musikalske instrumenter, så som el-guitarer, el-bas, akustisk,akustisk el-guitar og dens tilbehør.Vi ser frem til at have et loyalt samarbejde og gensidig udvikling med virksomheder og venner fra hele verden.

Kvalitetsgaranti:

Vi har professionelle QC team for at sikre, at produkter af høj kvalitet og korrekt pakning i hver enkelt forsendelse.Vi er sikre på, at vores musikalske instrumenter er nøjagtige tone, attraktive lyd, jævn præstation og yndefulde udseende.Udover, at vi er guitar producent i Kina, og vi har vores guitar fabrik og guitar teknikere, hver guitar bliver kontrolleret og testet inden levering, så vil vi tilbyde dig guitarer god kvalitet, men lav pris, så tror jeg, du vil få en tilfreds guitar fra mig.

Leveringstid:

Når betalingen er bekræftet, vil din konto vil blive sendt inden for 3 arbejdsdage.Normalt, vil det tage 5-7 dage til U. S. A. Forsendelse via EMS, Det er service er både hurtig og høflig, og vi vil give dig en tracking nummer, så du nemt kan overvåge forsendelser fremskridt på det website.

Gratis Forsendelse:

Gratis levering af EMS eller Kina Post. ( andre forsendelse måder er valgfri, men kunderne skal betale shipping gebyr.)

Told-Udgivelse ( Mindre eller ingen Told Afgifter For Dine Varer!)

Vi sender varen som en fødselsdag gave, og rapporten varens værdi af 40 USD.Du kan være nødt til at betale lidt eller ingen told.Toldmyndighederne vil åbne pakken og opskrive guitar nogle gange, Vi har nok erfaring til at hjælpe dig med at få den guitar gennem en sikker måde.

Returret:

Vi accepterer vende tilbage, hvis du ikke er 100% tilfredse med kvaliteten af dit køb,eller hvis varen ankom at du i en forringet tilstand.Utilfredse kunder kan sende produktet tilbage med det samme med den originale emballage inden for 3 dage.Vi vil sende din refundering produktet gebyr så snart jeg modtager varen.Hvis det er muligt, at vi kan tilbagebetale dig dels for at reparere, hvis varerne ikke er alvorligt skadet, som alle afhænger af vores forhandlinger.Den shipping gebyrer vil tilbage betales af køber!!

Package:

Alle el-guitarer og ikke kommer med en hård sag, medmindre der er mærket ( guitar med et hardcase) i produkter titel.For hardshell, det er valgfrit at købe for alle de guitarer, hvis du køber den, vil vi sende guitar inde i hardcase for bedre beskyttelse.Hvis du ikke køber den hårde sag, vi vil bruge skum og karton for at pakke til forsendelse.

Vi sætter stor pris på din mening og forslag, som køber, vil vi gøre vores bedste for at få de mest positive tilbagemeldinger til rådighed.hvis du ikke kan lide min guitar for nogen af en anden grund, er du velkommen til at sende mig din feedback vil jeg værdsætte det meget!Venligst kontakt mig direkte, inden de forlader en nurtual eller negativ feedback!

Vi Vil Løse Ethvert Spørgsmål, Du Kan Møde i Vores Forretning!

Jeg Tro på Gud og Bruge Hjertet til at Gøre Alt!

Til Sidst ønsker dig en dejlig shopping her!

bedste hilsner,

Kevin Shi

Tags: cd-optisk pickup, ymc humbucker pickup, el-guitar humbucker pickup, hsh afhentning, oripur, Afhentning, 8 string guitar pickup, emg, skr wifi, hot alnico afhentning

Relaterede varer