Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Trådløst fjernbetjent Projektør 50W 12&24V 7 tommer Op, Ned, til Venstre og til Højre Roterende LED Lys for Køretøj, Båd 4x4 Offroad

kr380.25 kr327.00
 • Grad: 30 grader Stedet
 • Anvendelse: 4x4 Off-road SUV Båd osv.
 • Materiale: PMMA Linse + plasthus
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
 • Type: Arbejde Lys
 • Farve Temperatur: 6000K
 • Beam Vinkel: Sted
 • Mærke: POVTOR
 • Vandtæt sats: IP67
 • Watt: 50w
 • Beam Type: spot beam
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • boliger farve: Sort Hvid for Indstilling
 • Levetid: 50.000 Timer
 • Pakke: Color Box med EPE Perle Bomuld
 • arbejdstemperatur: -40~80℃
 • Ingress Protection: IP65
 • Magt: 50W
 • Votage: DC 10-24V
 • Stilling: Midt
 • Produkt navn: Fjernbetjeningen Søgning Lys

Nyhed

- +

50W LED Projektør 7 tommer Trådløse Fjernbetjening Roterende Arbejde Lys for 4x4 Off-road Køretøj, Båd Marine 1stk

Specifikation:

50w Fjernbetjening Led Projektør

LED Strøm: 50W

Drift Spænding: 10-24V DC

Vandtæt sats: IP 65

10stk*5w høj intensitet CR EE Lysdioder

Valgfri Farve: Sort,Hvid

Farve Temperatur:6000K

Materiale: Aluminium, plast, osv.

Linse materiale:PC

Opitonal Stråle: Spot

30000 timer ovenfor levetid

Pakken Indeholder:

1x Led lys Søg 50W

1x Fjernbetjening (Uden batteri, fordi mange shipping metoder, der ikke indeholder batterier.Du kan købe batterier på din lokale butik.Russisk lager levering med to batterier.)

Brack & Hvid for Indstilling

Velegnet til mange 12V og 24V DC applikationer, herunder:

Biler, 4x4 indvendige og udvendige belysning, kahyt belysning, belysning Campingvogn

Truck & trailer belysning, Jagt, camping & outdoor lighting, Off-road kørsel

Konstruktion belysning, Minedrift belysning ,Have & udvendig belysning

Spørgsmål : Hvad hvis min pakke er beskadiget når den er modtaget?

Svar:Når du får varer, hvis emballagen er beskadiget, bedes du åbne pakken og kontrollere, hvis varerne er beskadiget, og derefter logge ind.Hvis der er nogen som helst skade, bedes du nægte at underskrive og kontakte os i god tid.Vi vil kommunikere med logistik.

Spørgsmål :systemet viser, at varerne er ankommet, og varerne er blevet bekræftet, men jeg har ikke modtaget varerne.Hvad skal jeg gøre?

Svar:du Bedes kontakte os i god tid, vi vil kommunikere med logistikken til at forstå den situation, og derefter svar til dig

Spørgsmål :Hvis jeg har netop modtaget en forsendelse, og fandt det at være beskadiget, hvad skal jeg gøre?Hvis jeg bruger det efter tre måneder af skade?

Svar:Når du får varen, kontrollere, om skallen er beskadiget.Hvis ja, bedes du afvise varer og kontakte mig.Hvis det viser sig at være dårlig, blot brug, bedes du kontakte mig i gang, vil vi løse det problem i henhold til den situation, den garantiperioden er beskadiget inden for et år, vi vil give svar i henhold til den faktiske situation for skader

1. Disse shipping er den mest populære måde at skibet.Det kunne have fjerntliggende område til skibet, hvis du hører til den fjerntliggende område, vil vi informere dig efter shipping agent fortalte.

2.Vi må ikke bære yderligere told, skatter og afgifter i parcel destination land;og rederiet vil indsamle det fra køber ved levering, nogle har brug for ekstra dokument vil ikke inkluderet i prisen.

3.Erklære værdi og navn: vi erklærer, at omkring 30% af værdien af den vare, de køber fra de fleste lande undtagen det land, der skal være, erklærer den reelle værdi.Hvis du har specielle ønsker, så du bedes venligst forlade bemærkninger i den rækkefølge,

Sælgers Shipping Metoder i prisen:

Aramex :5-15 dage

DHL :7-15 dage

FEDEX :7-15 dage

UPS :5-15 dage

Kina Post Air Mail :20-35 dage

Kina Post Luft Parcel :45-60 dage (hvis du skyndte sig at få de varer, skal du ikke vælge denne måde)

EMS :10-15 dage

Rusland Lager Leveringstid er 2-7 dage, hvilket skib via CDEK hurtig, hvis din adresse ikke fjerntliggende område.Hvis det fjerntliggende område, vil vi sende via Rusland Indlæg shipping metoder leveringstiden vil blive lidt længere.

1.Du kan foretage betaling via ovenstående betalingsmetoder.Betaling skal ske inden for den gyldige tid, når placere ordrer.

2.Bloomer.dk vil kontrollere din betaling inden for 24 timer, når betalingen afsluttet, og vi vil behandle din ordre, når først processen er overstået.

3.Hvis din ordre er blevet lukket af sikkerhedsmæssige grunde, så skal du indsende en ansøgning til Bloomer.dk for betaling kontrol via mail.

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3.Beviser Guide:

1).Billeder af den ødelagte pærer

Du vil blive bedt om at tage klare billeder og maile til os.Billederne bør omfatte pæren er tændt og når den er slukket.

2).Videoer af de knuste pærer

Hvis fotos ikke er i stand til at bevise, at den LED-lampe er defekt, en video er nødvendig.Slut pære med en 12V strømforsyning og vis os i den video, som du har tilsluttet pære korrekt med ledninger.Tak.

4. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, det er ok, for at vende tilbage til os inden 15 dage.Vi vil fuld refusion, at du efter modtagelse returnere pakken, men du er nødt til at betale forsendelsesomkostninger.

5.Hvis der er mere end 60 dage ikke har modtaget din pakke, bedes du kontakte os for at udvide forsendelse beskyttelse.Eller vil vi kontrollere, om du kan modtage en pakke, Hvis ikke, vil vi fuld refundering af købsprisen til dig.

Bemærkede: Kunstigt beskadiget, er ikke inkluderet i returret.

1. 1 år producentens begrænsede garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte varer med udløbet garanti.

3. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Bloomer.dk!

1.Bedes du give os 5 stjerne feedback, når du modtager pakken.Vi håber, at du vil være tilfreds med både produkt og service, du har modtaget.Hvis ikke, bedes du give vores hjælpsomme kundeservice team en mulighed for at forbedre din oplevelse højre væk.

2.Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte med os, vil vi svare dig på første gang.Du må ikke åbne tvist.

Tags: angel hovedpude, led offroad, 24v led lastbil, 4x4 off-road, lli led flood light, titanium fakkel, led end bar, kp39, led, led skrue

Relaterede varer