Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

FREMRAGENDE ELITE SPANKER Varigt Arbejde Forklæde Taktisk Værktøj Forklæde med Lommer Quick Release Spænde Nylon Forklæder

kr150.94 kr135.84
  • Antal: CA103
  • farve: BLK,COB,RGN,MCP,MAD,TYP,MCB,RAD,PÅ-AU
  • Materiale: CORDURA
  • Mærke: FREMRAGENDE ELITE SPANKER
  • Mønster Type: Solid

Nyhed

- +

Produkt Features:

Høj Kvalitet: Dette værktøj forklæde er lavet af høj kvalitet nylon, forstærkede lommer, robust og holdbar.

Unikke Design: nylon forklæde med quick release spænde og magiske pinde design giver mulighed for en vifte af tilpasninger til forskellige taljemål.

Flere af lommer: Stor, let adgang til værktøjer/tilbehør som lommer foran.for mobiltelefon, og præfekt for forskellige negle eller små værktøjer, der giver masser af plads til at passer til dine alle de vigtige små værktøjer: pen, lommelygte, skruetrækkere, skruenøgler, bor.

Almindeligt Brug: De er ikke kun til svejsning forklæde, men også nyttigt for mange andre arbejde og opgaver, ideel til butik forklæde, barista, forklæder, bbq forklæde, havearbejde forklæde ect.også en perfekt gave forklæde til nogen.

9 farver til rådighed, bedes du venligst bemærk: på grund af skærmen er der varierer fra den ene computer til en anden, og vi kan ikke garantere, at de farver, du ser på din skærm, som en nøjagtig farve af produktet.Gør venligst det objekt som standard.

Produkt Beskrivelse:

Farve:BLK,COB,RGN,MCP,MAD,TYP,MCB,RAD,PÅ-AU

Dimension: 22.5 * 28.5 cm

Stil: arbejde forklæde

Pakken Indeholdt:Taktisk Værktøj forklæde*1

Ansøgning:

Værktøjer forklæde forklæde for tømrer -, boliger -, værksteds -, maskinarbejdere, elektrikere, bartendere, lys svejsning, smede,bryggerier, malere, kunst, lærere, etc.

Bemærk:

På grund af skærmen er der varierer fra den ene computer til en anden, og vi kan ikke garantere, at de farver, du ser på din skærm, som en nøjagtig farve af produktet.Gør venligst det objekt som standard.

Skærm Størrelse

Produkt Skærm

Farve Display

Tags: airbag bmw, dække våben, mønt spanien, alle obd2, flyy, hylster velcro, metal spænde, værktøjer spænde arbejde, spanker, excel kvarts ur

Relaterede varer