Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Haven Soldrevne Ultras onic Offentlig Dyr Repeller bevægelsessensor, Flash Lys, Hund, Kat Vaskebjørn Kanin Dyr Dispeller

kr201.62 kr127.04
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Nominel Spænding: 1,2 V
  • Repellent Type: Ultralyd Skadedyr Repellers
  • Pest Type: Andre
  • Sæt Type: No

Nyhed

- +

{infomodule}

Specifikationer:

Materiale: ABS

Farve: Grøn

Strømforsyning: Solenergi og 4 x AA Størrelse Genopladelige Ni-MH-Batterier

Nominel Spænding: 1,2 V

Nominel Effekt: 4W

Rød LED: Angiver, at enheden er aktiveret

Ladestrøm: 250mA(oplader udvalg: 5V, 500mA-1A)

Infrarød Sensor Vinkel: 110 grader

Måleområde: 6-8 meter, afhængig af dyrenes størrelse (større størrelse, større rækkevidde)

Frekvens: 25-61KHz

Samlet Størrelse: (L)X(b)X(H) 13x5x12cm / 5.12x1.97x4.72in (ca.)

Funktioner:

● Følsomhed og Multi-Frequency-Tilstand : enheden vil begynde at arbejde, når en langsomt bevægende objekt blev detekteret og vende tilbage til slumretilstand til normal tid.Du kan indstille forskellige følsomhed tilstande og sæt den funktion, der svarer til dine behov.Forskellige frekvenser, der effektivt kan anvendes til forskellige dyr.Du kan indstille frekvensen ved at bestemme området området.Det anbefales at øge følsomhed over for en højere indstilling.

● Sol Strøm og USB Kabel for Opladning : Dette er en sol panel på toppen af enheden, der kan let oplades.Produktet bruger solenergi til at oplade batteriet, eller det kan være opladet med en 5V-1A-port, der kan bruges til hurtig opladning, når sol-energi kan ikke genopbygge magt i gang.Velegnet til steder, hvor det er vanskeligt at give en magt, sådan som gårde, haver, plæner, planteskoler, herregårde og frugtplantager.

● Miljøvenlige og vandtæt : PIR motion aktiveret repeller giver en human måde at afvise uønskede dyr væk.Ingen giftstoffer eller fælder.Øko-venlige.Uskadelig for mennesker og miljø.Det er vandtæt, og du behøver ikke at bekymre dig om, at det ikke kan arbejde i regnfulde dage.

● Let at Installere : Sted repeller pegede i retning af det område, du ønsker at beskytte, skal du vælge din ønskede tilstand, så du kan indsætte den repeller i jorden.Den er designet med 2 hængende huller, løse spike satse på den enhed, der giver dig mulighed for at hænge på objekter som træer, hegn og mure for at sikre den bedste virkning.

Drift:

- En stærk ultrasonic wave til at skræmme dyrene.Bølgerne aktiveres, når et dyr kommer ind i PIR Sensor rækkevidde og så dyrene føler sig utilpas og vil køre væk fra området.

- Et stærkt blinkende hvid-LED for at skræmme dyrene.Den stærke blinkende hvid-LED vil blive aktiveret, når et dyr kommer ind i området, så dyr bliver bange og flygter.

- Opladningsindikator funktion: Når batteriet oplades, lyser indikatoren blinker langsomt.Når opladningen er fuldført, slukkes indikatoren.

Forsigtig:

1.Det sker, at mennesker kan høre en del af sit sortiment.Så sætter enheden så langt som muligt fra det menneskelige liv sted.Undlad at installere enheden i en børne-og bay spille jorden område.

2. Ikke dække op PIR sensor eller en solfanger.

3. For at rengøre enheden, skal du bruge fugtig-blød og mild sæbe med vand.Brug ikke stærke kemikalier eller slibende rengøringsmidler, der kan beskadige enheden.

4. Længden af arbejdet afhænger af hyppigheden af batteriet vil være lav, og sidstnævnte vil ikke arbejde på aftrækkeren.Hvis triggeren for hyppige.

5. Vi anbefaler opladning gang i 4-5 timer, eller du kan vente, indtil opladningsindikatoren er slukket.

BEMÆRK: for At sikre produktets ydeevne, du oplade produktet i 1-2 timer før brug eller 4-5 timer i solen.

Pakke Inkluderet:

1 x Dyre-Repeller

3 x Bunke

1 x USB-Kabel

1 x engelsk brugermanual

(bortset fra andre dekorationer)

Tags: kanin stuf, alarm, perimeter, suzuki gsx600f, chrome trax, cat spray repeller, dog-skræmmeren på monsters inc., sola have lys, solar dyr repeller arbejde, dyr, vand repeller, sol-varmt

Relaterede varer